Vi vill sprida hopp
Syftet med filmen är att sprida hopp till alla som lever med psykisk ohälsa. Filmen och musiken är till alla delar gjord av Hjärnkolls unga ambassadörer: text, musik, körarrangemang, produktion, manus, regi, foto, skådespeleri, och klippning.

Text från Hjärnkoll Stockholms Youtube-kanal: “Med musikvideon ”Du är underbar” vill vi sprida hopp till alla som på något sätt berörs av psykisk ohälsa och visa att man inte är ensam. Det finns änglar bland oss, och vem som helst kan vara en ängel – ett plötsligt möte bland alla människor på tunnelbanan, en hjälpsam hand eller ett leende kan göra skillnad. Kanske är du själv en ängel för någon, utan att du ens vet om det. Filmen och musiken är till alla delar gjord av unga med psykisk ohälsa, för att sprida hopp till alla andra där ute.”

Vi blir jätteglada om du vill dela filmen på sociala medier!

Visas på SF:s biografer
En 30-sekunders trailer kommer att visas på SF:s biografer den 10/10, World Mental Health Day, instiftad av Världshälsoorganisationen WHO. I år har dagen temat: “Young people and mental health in a changing world” .