Välkommen till morgonmöte med Ing-Marie Wieselgren om Psykiatriveckan 2020
måndag den 2 november kl 08:00-08:30!

Psykiatriveckan är ett återkommande arrangemang som syftar till att öka förståelsen och kunskapen om psykisk hälsa, psykiska besvär och psykiatriska tillstånd. Under veckan planerar många regioner, kommuner och andra aktörer för spännande och viktiga evenemang, och då mycket kommer finnas tillgängligt digitalt skapas så klart stora möjligheter att dela innehållet till många fler!


Uppdrag psykisk hälsa vill därför bjuda in till ett frukostmöte den 2 november som upptakt till resten av veckan. Under mötet kommer Ing-Marie Wieselgren presentera en översikt av allt spännande som sker under psykiatriveckan 2020, samt djupdyka i några initiativ tillsammans med inbjudna gäster.

För mer information och anmälan, gå in på: 
https://www.uppdragpsykiskhalsa.se/kalender/psykiatriveckan-2020/

För att lämna tips på initiativ som ni vill ha hjälp att sprida, kontakta: anna.lindh@lumell.se