Vill du engagera dig i en förening som arbetar med att öka kunskap och öppenhet, bryta fördomar och motverka stigma kring psykisk ohälsa?

Har du egen erfarenhet av att haft psykisk ohälsa under livet eller fått problem som äldre? Är du trygg i din erfarenhet och vill dela med dig av dina upplevelser? Har du erfarenhet av återhämtning och kan ge hopp åt andra? Om svaret på dessa frågor är ”ja” och du dessutom är 60+ kan det vara dig vi söker!

Ett första steg är att du får en grundläggande supporterutbildning som ger förståelse för Hjärnkolls vision, mål och budskap. Om det känns rätt för dig och för oss kan du sedan utbilda dig till Seniorambassadör och få uppdrag som att föreläsa, delta i panelsamtal m.m. Det finns också möjlighet att vidareutbilda sig till ledare för samtalsgrupper för seniorer.
Du kan också ta uppdrag inom föreningen, som att stå vid bokbord eller delta i andra aktiviteter vi anordnar.

Intresserad?
Kontakta vår verksamhetsledare/samordnare Mari-Anne Bonin, info@hjarnkoll-uppsalalan.se, tel. 076-790 95 68. Med tanke på stundande semester är det bra om du hör av dig snarast.
Läs om seniorambassadörer här: Seniorambassadörer.