Hjärnkoll Uppsala är med på Fritid för alla dagen!

Där kan du prova på aktiviteter inom idrott och kultur samt lära dig mer om vilka fritidsaktiviteter som erbjuds för personer med funktionsnedsättning i Uppland.

Du kommer bland annat kunna pröva på musik, dans, slöjd, innebandy, fotboll, bangolf, pingis, poesi, kampsport, badminton, minitennis och mycket mer! ⭐

Fritid för alla-dagen är en prova på-dag där Upplands föreningar och organisationer visar upp och informerar om sina verksamheter och aktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning. Dagen arrangeras av nätverket Fritid för alla.

NÄR 25 januari, från 12:00-15:00
VAR Fyrishov
PRIS Kostnadsfri entré!

Läs mer här

Årets inspirationsföreläsning för deltagande föreningar och organisationer:

Aron Anderson är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter.

Som första person i rullstol har Aron bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, han har simmat 37 kilometer över Ålands hav, armcyklat från Malmö till Paris och skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. Bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning. Och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att kunna njuta av vägen dit.

Anmäl dig till inspirationsföreläsningen här: https://bit.ly/2OYpCNl

www.aronandersson.se