Årets Galenfestival: Ett Oförglömligt Samhällsevent Med 2000 Glada Deltagare!

När solen strålade över oss och över 2000 glada besökare inför årets Galenfestival, visste vi att något magiskt var på gång. En dag av gemenskap, glädje och deltagande låg framför oss, och nu när festligheterna har lugnat sig, är det med glädje vi ser tillbaka på en händelserik dag fylld med minnen.

Afrokören uppträder

Ett Samhällsevent Som Förenar Och Förundrar

Årets Galenfestival var mer än bara en händelse – det var ett uttryck för samhörighet. Besökare i alla åldrar samlades för att dela skratt, musik och stunder av ren glädje. Det var ett bevis på att vi, som gemenskap, kan förena oss i en gemensam strävan efter glädje och positivitet.

Hjärnkoll personal tar emot besökare i parken.

Skapande av Minnen För Framtiden

Dagen var fylld med aktiviteter som engagerade och underhöll besökare i alla åldrar. Genom dans, skratt och deltagande i olika aktiviteter skapades minnen som inte kommer att blekna med tiden. Det var mer än en dag – det var ett tillfälle att skapa minnen.

Barn leker.

Ambassadörernas Magiska Närvaro

Våra otroliga ambassadörer var hjärtat i Galenfestivalen. Med ansiktsmålning, hattmakeri och närvaro skapade de magiska ögonblick för besökarna. Deras engagemang förmedlade festivalens syfte – att dela glädje och sprida positivitet genom gemenskap.

Föreläsare är glada.

Samarbetspartners Som Gav Extra Glans

Vi vill också framföra vårt djupaste tack till våra fantastiska samarbetspartners som gjorde Galenfestivalen ännu mer speciell. En varm applåd till Kören Afro för deras underbara workshop som fyllde luften med sång och kärlek. Magikern Lucas trollband både barn och vuxna med sina färdigheter, och Studjefrämjandet i Uppsala bjöd på en fantastisk körsång som berörde hjärtan.

Ett stort tack till Studieförbundet, Vuxenskolan i Uppsala, som ordnade lek och priser till barnen och skapade skratt och glädje. Och sist men inte minst, en varm omfamning till Rita och terapihästen Lukas som bidrog med värme och ömhet under den strålande solen.

Barn som leker med en minihäst.

Framtiden: Fortsatt Delande Av Glädje

Med över 2000 besökare som delade glädjen, ser vi nu fram emot framtiden med optimistiska ögon. Galenfestivalen har satt grunden för ännu fler evenemang som kommer att förena samhället och fortsätta sprida glädje. Denna resa har bara börjat.

Vi tackar er, våra besökare och ambassadörer, för att ni var en del av denna oförglömliga dag. Ni har fyllt Galenfestivalen med mening och skapat minnen som kommer att vara med oss i framtiden.

Med Tacksamhet, Hjärnkoll Uppsala Län

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra framtida planer och evenemang! 🌞 #Galenfestivalen #Gemenskap #Samarbetspartners

Våga prata om psykisk ohälsa

PS: Dela Dina Talanger På Galenfestivalen!

På årets Galenfestival hade vi en speciell skrythörna där besökare fick skriva upp sina talanger. Det var fantastiskt att se människor dela med sig av sina unika förmågor.

Här är en bild på en av våra strålande ambassadörer som aktivt stödde skrythörnan och bidrog till den glada stämningen!

 

föreläsare vid skrythörnan