Hjärnkollsseminarium med Jessica Stigsdotter Axberg: Ansiktstid för Att Våga Möta Sig Själv och Sina Rädslor

Har du någonsin funderat över hur du kan möta dig själv och dina rädslor på ett konstruktivt sätt? Är du anhörig till någon med ADHD, Asperger eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)? Då har vi en digital föreläsning som du inte vill missa. Hjärnkoll Uppsala län presenterar stolt ett spännande digitalt Hjärnkollsseminarium med föreläsaren Jessica Stigsdotter Axberg.

Detta är en möjlighet att utforska ämnet “Ansiktstid” och hur man vågar möta sig själv och sina rädslor. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om denna inspirerande föreläsning.

Digitalt seminarium: Ansiktstid för Att Våga Möta Sig Själv och Sina Rädslor

Under detta Hjärnkollsseminarium kommer Jessica Stigsdotter Axberg att ta oss med på en resa in i världen av att möta sig själv och hantera sina rädslor. Detta är ett ämne som är värdefullt för alla, oavsett om du själv har en NPF-diagnos eller om du är anhörig. Föreläsningen kommer att utforska metoder och strategier för att möta livets utmaningar med mod och självinsikt.

Jessica Stigsdotter Axberg är en välkänd Hjärnkollambassadör och grundare av MrsHyper. En uppskattad föreläsare inom området ADHD, Asperger och NPF. Med sin personliga erfarenhet och kunskap kommer hon att guida oss genom ämnet “Ansiktstid” och dela med sig av insikter som kan hjälpa oss alla att utvecklas och förstå oss själva bättre.

  • Datum: Tisdag 26 september
  • Tid: Kl. 17:00-19:00 (digitalt)

Hur Anmäler Du Dig? För att anmäla dig till detta spännande Hjärnkollsseminarium, klicka i rutan ANMÄLAN på vår webbplats. Observera att webbanmälan stänger den 25 september. Om du vill anmäla dig efter detta datum kan du skicka ett mail direkt till Lotte på lotte@hjarnkoll-uppsalalan.se.

Efter att du har anmält dig kommer du att få en länk via mail från Hjärnkoll samma dag som seminariet äger rum. Se till att ha din inkorg redo för att delta i denna givande upplevelse.

Hjärnkoll Uppsala län är glada över att kunna erbjuda detta värdefulla Hjärnkollsseminarium med Jessica Stigsdotter Axberg. Det är en unik möjlighet att utforska ämnet “Ansiktstid” och hur man vågar möta sig själv och sina rädslor. Vi ser fram emot att träffa dig digitalt den 26 september kl. 17:00. Ta chansen att utvecklas och förstå dig själv bättre – detta är en föreläsning du inte vill missa!

Klicka här för att anmäla dig: ANMÄLAN