Föreläsning: Samsjuklighet med Ylva Larsson

“Jag Ser” bjuder in er till en viktig kväll den 7 december 2023 kl. 18.00-20.00Lokal Mumrik, Kungsgatan 61, Uppsala. Vi kommer att få insikter om att leva med Samsjuklighet genom en föreläsning av vår Hjärnkollsambassadör, Ylva Larsson.

Ylva delar generöst med sig av sitt eget liv, präglat av bipolär sjukdom, adhd, ptsd och ett beroende i remission. Hon tar oss med på en resa där bergochdalbanan av utmaningar kräver skickliga pareringar. Samsjuklighet har varit en del av Ylvas liv i många år, och hennes berättelse ger oss en värdefull inblick i en resa präglad av mod, styrka och fortsatt hopp.

Datum: 7 december 2023
Tid: 18.00-20.00
Plats: Lokal Mumrik, Kungsgatan 61, Uppsala (mittemot Resecentrum)

Evenemanget är gratis och öppet för alla utan föranmälan.
Enklare förtäring kommer att serveras.

Mer info om Ylva Larsson: https://hjarnkoll.se/ambassador/ylva-kristina-larsson/

Info om Blå Bandet, NBV & Jag Ser:

www.blabandet.se

www.nbv.se

www.jagser.se

Evenemanget arrangeras i samarbete med Uppsala läns Blåbands- & SBU-distrikt, NBV Mitt. Vi ser fram emot att ses där!