Sadia Bravo föreläser om hur det är att växa upp i ett dysfunktionellt familjesystem med bland annat psykiskt och fysiskt våld. Sadia berättar om hur smärtan och skadorna som uppstått hos henne gjort att hon levt ett liv med låg självkänsla och anpassat sig efter andras viljor utan att känna efter vad hon själv ville eller tyckte.

Sadia kommer att skildra hur hon jobbar på att bryta våld och trauma som går i arv genom att använda den kunskap och de verktyg hon fått på sin resa. Sadia berättar även om förebyggande, hantering samt bearbetande åtgärder utifrån ett barns perspektiv.

Föreläsningen är kostnadsfri!

När: Tisdagen den 30 januari kl. 17-19.

Var: Digitalt via Zoom. Det finns möjlighet att se föreläsningen på plats i Hjärnkolls lokal. Platserna är begränsade.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till: info@hjarnkoll-uppsalalan.se. Ange om du vill se seminariet via Zoom eller på plats. 

Våra Hjärnkollwebbinarium är ett samarbete mellan Hjärnkoll Uppsala län och Studieförbundet Vuxenskolan.

Läs mer på https://uppsala.hjarnkoll.se/hjarnkollsseminarium/