Hjärnkollambassadör Therese Netzell  föreläser om Skolplikt – javisst men vem bär ansvaret när det inte fungerar?

Välkommen till ett tankeväckande Hjärnkollseminarium med vår Hjärnkollsambassadör, Therese Netzell. Detta är ett aktuellt och viktigt ämne som berör många.

Är det skolan, hemmet eller eleven själv?

En berättelse om bemötande och strävan efter förståelse, där Therese speglar skilda perspektiv dels utifrån sin yrkesroll som lärare med egen erfarenhet av ADHD och även utifrån hennes erfarenhet som mamma till två döttrar med NPF-diagnos.

Therese kommer att dela användbara verktyg och tips som lärare och föräldrar kan använda.
Det som är särskilt bra är att
Therese vill ändra hur föräldrar ser på skolan och hjälpa dem och lärarna.
Dessutom kommer vi att titta på hur skolan och familjen kan samarbeta positivt när det gäller undervisningen.

 

Nästa vecka på tisdag den 31 oktober är det dags för vårt Hjärnkollsseminarium med Hjärnkollsambassadör Therese Netzell.
Föreläsningen är digitalt och hålls via Zoom
 

Självklart gratis!

 

Datum: Tisdag 31 oktober
Tid: 17-19
Plats: Digitalt via Zoom

Anmäl dig här!

Hur Anmäler Du Dig? För att anmäla dig till detta spännande Hjärnkollsseminarium, klicka i rutan ANMÄLAN på vår webbplats. Observera att webbanmälan stänger den 30 oktober. Om du vill anmäla dig efter detta datum kan du skicka ett mail direkt till Lotte på lotte@hjarnkoll-uppsalalan.se.

Vill du vara med på plats och se Therese live i Vuxenskolans lokaler? – Platserna är begränsade, så se till att anmäla dig direkt till: info@hjarnkoll-uppsalalan.se för att säkra din plats!

Efter att du har anmält dig kommer du att få en länk via mail från Hjärnkoll samma dag som seminariet äger rum. Se till att ha din inkorg redo för att delta i denna givande upplevelse.

Bild på Therese Netzell